Tuesday, November 16, 2010

ku sangkakan panas hingga ke petang, rupanya aku dah nak masuk semester 2..


ade kena-mengena ke tajuk entry aku nih??
haaa.. aku lah perosak peribahase.. *bangge*
lepas nih boleh lah jadi bestfriend dengan uncle ramram [karam singh walia]

oouuhh... tidaaaakkkk!
next week bermulalah kembali kehidupan aku sebagai mischievous student kat kampus uitm kedah nun..
tetiba rase nak mengeluh pulak.. haiihh~
kehidupan sebagai seorang  pelajar semester 2..
huh! huh! huh!
pelajar semester 2 yang lebih busy dari students semester 1..
pelajar semester 2 yang lebih banyak assignment dari students semester 1..
pelajar semester 2 yang lagi banyak cabaran hidup dari students semester 1..
 and.. pelajar semester 2 yang lebih TUA dari students semester 1..
HAHAHA.. *gelak setan cover-cover*

tak sabar rasenye nak jumpa dengan all my juniors!
JUNIORS! e'ehh?? macam sedap pulak sebut word nih banyak-banyak kali..
HABIS LAH KORANG SUME WAHAI JUNIORS!!
hehehe..

okeh, disini ade some advices aku nak sembur kat korang nih..
juniors, even though kita [aku dengan korang = juniors] same umur, but please hormat kami-kami yang senior nih ok..
kami tak mintak lebih pon, mintak dihormati je..
aku tau, maybe nanti, some of u guys mesti ade dari family-family yang elit kan?
no matters ko kaye ke, ko tinggi dari aku ke, ko HOT ke..
adab sopan-santun sila amalkan ok adik-adik..
ehh?? ade aku kesah ke korang HOT ke, anak datuk yang dah ade cucu ke, ade driver duda yang botak ke.. tak de kaitan dengan hidup aku pon.. *waah gitu! statement mintak penampar*
no worries lah.. selagi korang tak kacau hidup aku, aku tak kan gegeh nak kacau hidup korang..
prinsip ape yang kita gunakan kawan-kawan??
yang TUA dihormati, yang MUDA dibuli disayangi.. ;)

and also, korang juniors sume silalah tak malu merapat-rapatkan diri kalians dengan kami sume..
sebab kami sume senior-senior nih pon kurang kemaluan malu untuk mendekat-dekatkan diri kami terhadap korang.. kalau ade ape-ape problem, jangan malu jangan segan nak mintak tolong dengan kami ok.. * ayat nih dibaca dengan menggunakan nada orang jual ubat kat pasar malam ok*
lagipon, family pre-law kita nih kecik je.. kat mane korang pegi pon mesti akan bertembung dengan kami punye..
kat toilet ke, kat foodcourt ke, kat dining ke.. kat pasar malam tuh lagi.. mesti akan jumpa..
teehee~


last sentence from me to all my juniors...
WELCOME TO UITM KEDAH MY FRIENDS! *pakej dengan big hug sekali + kiss pipi sampai keluar bunyik*
=D

2 comments:

  1. eh awak prelawrians merbok?
    dulu jalil kan?

    ReplyDelete
  2. a'ah.. prelawians merbok..
    yup! dulu sekalah di jalil..
    same erk?? hee~

    ReplyDelete