Tuesday, November 16, 2010

merbokland memanggil-manggil kuh pulang..



waarrgghhh..!
macam sedih je? bukan macam, memang serious sedih bhaii!*sambil buat muka ketat*
tak mau balik merbok!
nak cuti lagi walaupon cuti itu memang sungguh membosankan tahap babun!

tttaaaapppiiiiii.... * 10 harkat ye 'tapi' tuh*
kat merbok ade kawan-kawan yang THE BEST IN THE WORLD!
oouuhh.. sukar untuk ditafsirkan perasaan aku nih..
kalo korang guna google translate pon, belom tentu bende alah tuh boleh translatekan..

nak balik merbok sebab nak jumpe dengan member-member..
but at the same time, tak mau tinggalkan rumah ku syurga ku nih..
[haa.. berjaya pon aku tafsirkan perasaan aku nih!]

tersangat amat rindu kat mereka-mereka di merbok!
my group members!
my classmates!
my roomates!
my coursemates!
kakak food court!
mak guard + pak guard uitm merbok!
peniaga-peniaga pasar malam!
pekerja-pekerja dining masria!
kakak-kakak pengkalan iman!
mak leha and the gang!

tak lupa juga kepada burung-burung merak kat tasik uitm tuh!
and lastly, AYAM GORENG FOODCOURT! *huh? apekah?*

SERIOUS RINDU SANGAT!



ini budak-budak kelas aku yang terbaaiikkkk!  ;)


girls!


my group members! tiada di dalam gambar: aiem + aen..


with shakila.. sayang kau weh!! tapi, maybe lepas nih kita tak seperti dulu lagi.. ;(


malina! chenta sama ini budak kecik yang cute..!


falling in love with both of u lah.. ngee~


ila + aen  
rindu kamu sume ;)


ila + shakila


me with mal..
yes! kami memang stylo! *perasan lah kau!*


shakila + malina + aida bukk + ila..
thanks buat aku happy selame nih..
aku chenta korang berguni-guni!
muuaahhh! [pakej dengan air liur sekali]



tak sabar sebenarnye nak balik..
dah siap beli tiket bas lagi tuh..
bas transnasional, 20 november 2010, perhentian duta-sungai petani, 12.30pm..
* nombor seat tak payah lah aku mention kat sini*

oouuhh.. sampai je stesen bas sungai petani nanti, pak cu aku nak jemput, bawak sampai uitm..
coz barang-barang pelarian aku sumenye aku tinggalkan kat rumah dia..
almaklum lah, kalo nak tinggalkan sume barang-barang tuh kat uitm, rase macam tak sedap hati pulak..
takut-takut hilang pulak all my precious things tuh..
*waah gitu! precious lah sangat mak cik oii! =P*


aku sebenarnye tak nak lah menyusahkan pak cu aku nih..
nak kena jemput aku, nak kena hantar barang-barang lagi aku kat uitm lagi..
haih~ kesian pulak aku kat beliau dengan family beliau..
lagipon, memang muke aku yang cute nih je yang selalu menyusahkan dorang..
tak de orang lain dah.. ngee~  ;)

anyway, thanks to my cuzzy [pak cu's daughter] coz selame nih dah banyak banyak banyak tolong aku even hubungan family kita sume tak berape nak elok sangat..
sayang kau cuzzy, Afiqah Mazlan!



 ini dia mak cik afiqah kita..  ;)







No comments:

Post a Comment