Monday, November 1, 2010

mood results nak keluar..



cuak x bace title entry aku niyh??
ade rase cam nak terkentut-kentut x bace??
haa.. macam tuh larh perasaan aku sekarang niyh..

CUAK SEYH!!

dengan penuh debaran aku menunggu hari esok niyh.. tak tahu larh macam mane agaknye result aku.. agak-agak dapat ke aku achieve 4 flat? [tampar-tampar muka sendiri] aduuh! agak sakit di situ.. jangan berangan larh weyh..! belajar pon last minute, ade jiwa dan raga nak dapat 4 flat konon.. iisshh.. tapi kan, kalo larh aku dapat 4 flat... [diulangi, kalo larh aku dapat 4 flat] for sure aku bersyukur gila arhh..  buat kenduri arwah tahlil kesyukuran 5 hari 5 malam tuh plus belanja orang-orang kampung aku minum air KFC.. and aku juga sure mak aku merupakan orang yang terhappy nanti.. then, pegi pasar nak beli ikan pon ajak aku yang dapat 4 flat niyh.. motifnya, sambil beli ikan sambil promote anak dia yang cute niyh.. *iisshhkk! x baik mengata mak sendiri weyh!* harap maklum ye, mak aku bukan type yg sebegini ok.. dia takkan bangge and show off nak mempopularkan anak-anak dia yang baik-baik dan comel-comel sume niyh.. ngee.. love u omma!

 aku berharap sangat dan sangat dapat result yg ok..
ok pon sudah cukup.. hehe..
nantikan hari esok..!


yeeaahh.. di sini ade disertakan resepi air teh o yang selalu aku buat tiap-tiap petang untuk family aq..


bahan-bahan yang diperlukan :-

-serbuk teh boh *kalo nak pakai serbuk teh cap ayam belanda pon boleh je*
-gula
-air panas
-jug
-sudu besar yang ada di rumah anda

cara membuat :-

-masukkan serbuk teh boh anda ke dalam jug air mak anda..
-masukkan air panas
-tunggu 5 minit sehingga serbuk teh tersebut kembang di dalam air panas
-masukkan gula berapa banyak yang anda nak [tp igt, KURANGKAN GULA dalam minuman anda] *dah berkempen pulak dah*
-kacau dan kacau air tersebut sehingga nafsu minum anda datang
-tuangkan air teh o yang sudah siap ke dalam cawan *jgn rakus sangat sampai minum kat dalam jug tuh*

sekian.. SELAMAT MENCUBA!

korang mesti nak tanye, ape motif aku bagi resepi air teh o niyh??
haa.. korang jangan tak tahu.. ade lagi rupanya manusia yang tak reti buat air teh o..
kesian~
;)









4 comments:

  1. entah kenapa aku rasa teh o ais yg ko buat tu agak best ! aihh...

    ReplyDelete
  2. teh o ais yg aku buat tak jadi. aku follow resepi kau la ni..musykil aku lah ! =p

    ReplyDelete
  3. haha! ko jgn nak salahkan resepi aq erk??
    benarkah kau x gheti wat teh o ais.. dahsyatt tuh!
    nnti aq ajar face 2 face kat merbok k.. ;)

    ReplyDelete