Thursday, November 11, 2010

result aq?

maakkk aaiihhh!
bersawang dah blog aq niyh! haaiihh~
harap maklum lah ye, aku berblog bile ade nafsu je..
bile tak ade nafsu, terbiar je lah blog niyh.. hehe..  ;)

haa... mak jah, mak ngah, mak leha, mak timah sume mesti nak tau lah tu pasal result yg aku dapat kan??
haiihh.. busybody betol kalians sume niyh..

tak de lah gempak mane pon..
but still in category alhamdulillah lah.. ;)
i got 3.** je..
tapi aku tak dapat pon nak achieve dean lists punye pointer (3.5 and above)
ape-ape pon.. ALHAMDULILLAH~

target for next semester, harap-harap sangat dapat lagi gempak dari this semester punye result..
go go chaiyok lola!
;)




No comments:

Post a Comment