Friday, November 12, 2010

tergedik-gedik kat shopping mall lagi..


yyeaahh...
inilah kerja-kerja mulia yang aku lakukan semase cuti..
dalam ayat yang sopan sikit, kerja-kerja amal jariah ye?
tak de benda lain untuk dibuat melainkan berjalan-jalan menghabiskan duit elaun semester lepas..  ;)

last week pegi times square..
ade lah dalam RM100++ jugak duit aku terbang.. *terbang tak balik-balik dah duit tuh*
then, sampai je kat rumah, kena sembur dengan mak..
*padan muke!*
[maksud 'sembur' disini ialah marah or leter atau lebih sedap disebut kena bebel]


ape yang ko beli sampai habis RM100++ tuh??

haa.. ade lah.. mane boleh citer! rahsia kerajaan lolaland..


then a week after that, aku berjoli kat cheras leisure mall pulak..
motif utama kami berjoli just nak tengok citer megamind je..
*alah.. citer katun yang berkepale biru tuh lah [bak kate malina]*

ok, citer megamind tuh serious best nak mam*** [tapi, bagi penggemar citer-citer katun je lah erk? harap maklum]..
megamind sungguh-sungguh comel.. ;)
ade guna suare brad pitt lagi tau kat dalam citer tuh.. jangan main-main!

mase first-first tuh, aku just ajak betty coz dia yang eksaited maited sangat  nak tengok citer megamind tuh..
then, tiba-tiba sorang lagi member aku, nabilah said nak join..
kami pon on je lah.. lagipon pegi secare jemaah bukankah lagi afdal? teehee~
nabilah said bawak sorang sister dia sekali..

aku agak wondering sebenarnye, macam mane mak nabilah said nih boleh bagi dia keluar jalan-jalan dengan kami?
before this kalau kami ajak, mak dia tak pernah pulak bagi permission.. *maybe sebab muke kami sume macam penyangak kott dulu-dulu? sekarang dah ade rupa manusia yang solehah sikit kan..*
hurrmm.. pelik bin weird..
 
then, yang nabilah nih pulak ade agenda lain rupenye.. sebab tuh dia nak join kami..
ade udang di sebalik mee goreng mamak!
dia nak pegi berdating gathering meeting dengan boyfriend dia..
haiihh~ tak baik tipu parents lah billa ooiii! *ececehh, bajet diri sendiri baik sangat lah tuh?*
ngee~

ok lah.. now aku bagi korang tatap gambar-gambar cute kami nih..
tatap lah sampai korang rase nak bakar lappy or computer korang tuh ok?
;)




itulah kami..
dari kiri: lola, billa and betty ;)


hahahaha...
hot scandal! [geli kott buat macam nih]


betty dengan muke pelik dia..


cute bears.. bear bersama anak-anaknye..
[aku pon anak bear ke?]


eat cottonmelon.. ;)


tiger + elephant


aku ketagihan mcd..
tuh yang gaya makan macam buaye tak makan 3 bulan tuh..
ish.. ishh.. ishh..


benda yang warne biru tuh lah adik billa..
benda yang warne hitam tuh pulak betty peti..


apesal aku nmpak gambar nih macam kat luar neghare erk??
[wahaha! perasan lah kau amal!]


ketika berada di hadapan surau ye?
harap maklum..


depan surau pose yang tak senunuh pulak??
astaghfirullah hal azim.. ape nak jadi lah orang muda zaman sekarang nih..



yeeaahh!
billa as gorilla, betty as badak bertanduk satu and me as eerrmmm..
[ade ke haiwan yang comel macam aku? tak ade rasenye] ngehehe..


billa said, her sister yasmin and betty peti..


aku sungguh menyukai bende alah yang aku pegang tuh..
oreo mcflurry! ;)


 ehh?? kulit muka aku ade 2 lapisan colour lah??
dah macam makhluk asing pulak aku nih..
haha!  ;p


~sekian~











No comments:

Post a Comment