Thursday, December 23, 2010

saya minat kat awak.. tapi......




 hai awak!

BUKAN KAU LAH! TEPI SIKIT!
SIBUK JE MENGACAU!

ye, awak yang kat belakang tuh.. Hai..  ;)
awak sihat? dah makan dah?
hehe.. hopefully awak sihat-sihat saje ek..
awak, saya nak meluahkan perasaan saya kat awak nih..
boleh kan??

ISSHH! JANGAN JAWAB LAH! AKU TAK CAKAP DENGAN KAU PON!!

boleh kan awak?
sebenarnye.. saya minat sangat kat awak..
suke tengok awak..
* tapi tengok dari kejauhan je lah*
kalo tengok dekat-dekat, tak berani nyah!
saya suka tengok style awak..
gaya awak..
awak sangat cute! saya suka!
tapi, tak de lah pulak sampai saya fall in love dengan awak..
saya just minat kat awak je..

tapi.. ade satu hari tuh, kawan saya cakap awak dah ade "boyfriend"
kenapa awak jadi macam nih?
saya agak kecewa bila dengar citer tuh..
bukan kecewa sebab frust or what..
but kecewa dengan sikap awak..
awak patut tahu yang Allah mencipta manusia tuh dengan sebaik-baik kejadian right??
so, jangan lah tukar-tukar..
kenapa awak inverse dengan kenyataan nih?? 

no matter what peolple say to u, just ignore it!
bukan awak yang mintak lahir kat dunia nih terus jadi macam tuh kan?
then, kenapa awak berubah jadi macam tuh? kenapa?

saya harap one day nanti awak akan berubah ke arah yang lebih baik ok..
saya boleh je nak berkawan dengan awak..
saya tak kesah pon ape orang nak cakap..

but u must change yourself to the reality..
bubye awak..  ;)


p/s: for those who know who i'm talking about, please do not mention his name here ok.. kerjasama anda amtlah dihargai..  thanks..  ;)


perasan tak benda kat atas nih?? winkwink.. my new signature lah.. 
cun kann?
thanks..  ;)



2 comments:

  1. HAHAHA. of course lah i tau sape kannnnn !
    auwww.. :D

    ReplyDelete
  2. u jgn bgtau org lain lah kann..
    u diam je tau.. tau.. tau.. ;)

    ReplyDelete