Friday, March 4, 2011

balik cuti sem naik train!



uwaaaaaa~
apesal rasa macam excited gilaa nih nak cuti sem??!
tak sabarnya nak balik rumah!
NAIK TRAIN!
huhu.. *sambil melompat terkinja-kinja*

yeeaahh! pulang bersama-sama classmate yang disayangi..
MALINA.. AIMAN.. IKA.. AIN..

"korang, nanti kita layan movie ek dalam train.. make sure battery laptop masing-masing di charge penuh tau!"
"lepas tuh nanti, kita boleh tengok movie sambil makan KFC"
"pasti akan menjadi sweet memory!"
hehe..

huu~~
cepat lah sikit masa berlalu.. please
rindu dekat omma, ayah, che mat, kak sha, kak amie and kak jenna!
rindu dekat danish and adibah yang duduk kat sebelah rumah aku tuh!
ohh.. tak lupa juga rindu kepada FLINKY yang dicintai!



flinky! nanti kita balik, kita belikan awak member ek?
kesian awak duduk sorang-sorang je sejak pemergian BRAD nih..
mesti boring sebab asik kena tengok muka che mat yang annoying tuh je kan? hehe..


p/s: kak aishah! jgn lupa jemput aku kat airport hari rabu [16 mac] nanti, dalam pukul 5.30 pagi macam tuh..
kalau flight aku delay, maknanya lambat sikit lah aku sampai nanti..
*ceawaahh! bajet je turun kan airport.. padahal turun kat KL Sentral je pon*


=)

No comments:

Post a Comment