Monday, March 28, 2011

demam KPOP



 hai readers!

haa.. nih nak habaq mai kat ampa semua nih..
orang lain semua dok demam MUET, tapi aku demam pelik sikit..
demam KPOP.. hehe..
ada sape-sape yang tak tahu KPOP tuh binatang ape?
*jakunese betul lah korang nih!*
okay lah.. for your information, KPOP nih is a musical genre consisting of electronic, hip hop, pop, rock, and R&B music originating in South Korea..
haa.. nih semua stok-stok dari Korea nun..
yang muka kiut-kiut semua tuh.. <3
tapi jangan tertipu semua..!
cute dorang tuh semua "cute unnatural" okay..
kalau kat Malaysia kita guna cucuk-cucuk kann..
cucuk botox lah, cucuk kolagen lah, cucuk vitamin c, cucuk belacan, cucuk budu semua tuh..
tapi kalau kat Korea, plastic surgery!


okay now, back to my case!
orang lain dok haru-biru semua study MUET, tapi aku dok seronok je layan lagu-lagu KPOP nih semua tiap-tiap hari..
hehe.. bagus tak saya?
agak-agak berapa band MUET yang aku dapat nanti erk? 
haisshh! cuak lah bila pikir-pikir pasal MUET nih..
*dah tahu cuak tuh, study lah nguks!*
ngee~

erm.. nih aku nak bagi korang semua tengok MV kpop nih..
best kott!
okay, berikut adalah antara lagu-lagu yang best yang boleh mencairkan hati korang..
*tapi kalau hati korang hati batu, maybe takkan cair kott*
actually, berjuta-juta lagi lagu-lagu yang best..
tapi malas lah aku nak tunggu upload lama-lama..
so, check it out!



okeh.. nama group nih SS501..
mamat cute yang menari kat tengah-tengah (F4 dalam citer Boys Over Flower) tuh i punya ok..
harap maklum!


Ft island- i hope
lagu nih bila dengar masa first-first macam boring je..
tapi bila dah sampai kat tengah-tengah, BEST!


haa.. mamat nih actually one of the member BIG BANG..
nih lagu solo dia, without group..
group Big Bang nih pon aku minat gak..
lagu-lagu dorang, peerrgghh!   <3


ini pulak, shinee- hello..
lagu nih sweet je kann?
i like nyah!
*yang pkai baju hitam, rapping tuh pon i punya ok?!*



okay, last but not least SNSD or Girls Generation..
sumbat lah satu group fomfuan kann..
asik bagi tunjuk group lelaki je..
nampak benor kegatalannya di situ.. hehe..  
*kat dalam MV nih ade sorang lelaki yang ala-ala james bond tuh kan.. haa.. nih nak bagitahu sikit, mamat tuh pon i dah chopp! jangan nak gatal-gatal amik dia ek? hehe.. he's one of the member Super Junior, Siwon*
aawwww! i loike Super Junior! <3

daahh.. mari kita hentikan kegatalan semua..
hope u guys enjoy!

=)

No comments:

Post a Comment