Tuesday, March 22, 2011

haha! heaven bhaii!


hai peeps!
ape yang kau heaven-heaven sangat nih weh?

heaven duduk kat rumah..
ngee~  =)
tak payah pikir pasal study..
otak aku rasa ringan je sejak start semester break nih..
*omigodd! otak ringan tuh means ilmu aku sume da hilang lah ek? means otak aku kosong lah sekarang? means aku dungu ke sekarang?? aarrgghh!*
no! no! "ringan" here means something like tenang je.. yeah! that's it!
problem pon tak ade..
almaklumlah.. problem aku pon tengah cuti jugak sekarang nih.. so, dia balik rumah dia lah kann.. tak kan nak ikut aku balik rumah aku pulak..
sawan tarik lah aku nanti.. haih~ 
seronok bila beliau tak ade di sisi.. yeeaahh!

tapi, heaven tak heaven lah kann..
now aku dah start rasa boring duduk kat rumah nih..
asek nak kena menghadap muka adik terchenta aku nih everyday..
haih~

keje jom?
tak mau lah keje.. aku memang dah plan tak nak keje during this semester break..
even though keje tuh always waiting for me kann..
*ececeh! bajeett! ntah-ntah, nenek dah lupakan kau dah lola oii..*
ohh! it can't happen.. nenek sayang kat kita.. 
hehe.. jelous lah tuh! =D

kenapa aku tak nak keje?
haa.. jangan tanya, bcoz the answer for this question is still under investigation..
so, kalo dah tak nak keje..
duduk je lah diam-diam kat rumah nih..
jangan nak banyak bunyik..

what i need to do is, 
"just enjoy your holiday amal!"

=)




No comments:

Post a Comment