Saturday, March 5, 2011

iisshhh! tension lah!



ya Allah ya Tuhan kuh..
apesal lah Engkau kurniakan manusia macam nih kat sekeliling aku??
benci lah! menyampah!

apesal selalu nak buat aku tension??!!
ko nih memang dicipta untuk buat aku tension kott..
kau tak boleh ke duduk diam-diam, buat keje ko sendiri..
tak payah nak kacau orang..
and tak payah nak sibuk pasal orang lain!
heiii aiiii.. aku tak tahu lah, ko nih lahir dulu-dulu masa zaman tengah kacau-bilau kott..
musykil betul lah aku dengan perangai ko nih..
ko dah tau orang TAK SUKA perangai ko tuh, JANGAN LAH BUAT!
susah sangat ke nak paham??
ko tadika kat mana ek dulu-dulu?
ke atas faktor mak ko tak cukup bagi duit belanja kat ko masa kecik-kecik dulu yang menyebabkan ko jadi macam nih??
*hah! teori ke longkang!*


kau tak penat ke weh??
asek nak menyebbuk pasal orang je..
aku yang tengok ko nih pon penatt kot..


musim-musim nak exam nih, ko jangan cabar keimanan aku nih..
aku memang sensitive sikit..
banyak benda aku nak kena pikir nih..
nak belajar lagi..
lain lah macam ko, budak pandai!
tak payah belajar pon boleh pass exam..
aku bukan jenis yang macam tuh..
aku nak kena struggle, baru dapat hasil..
so PLEASE.. stay away from me lah kalau boleh..

haih~
sabar amal.. tinggal satu sem je lagi ko nak kena menghadap muka dia..
survive for life amal!

=0



3 comments:

  1. ya sy simpati dgn anda..u kalau saya dapat dh lama sy sepak dia...

    ReplyDelete
  2. siapa ntah tu kan?
    haha.budak kls kite ke?haha

    ReplyDelete
  3. hehe.. x de lah neman..
    budak kls kita sume perangai cun2 je..
    nih mahluk asing nih, tht's y lah perangai beliau pelik sikit.. :D

    ReplyDelete