Friday, March 4, 2011

WHAT??! next week Final Exam??!



bila FINAL EXAM bakal menjelma, apakah maksud yang tersirat di sebaliknya?
yes! exactly.. maksudnyaaaaa... it's time to enjoy selagi masih ade waktu nih.. haha..
*tak sedar diri betul lah perempuan nih*

haih~ aku tak tau lah.. lately nih, aku suka sangat membazir masa by watching korean dramas lah, japanese dramas lah, games lah and so forth lah..
*berapa banyak "lah" daa?*
rasa macam bahagia pulak buat benda-benda macam tuh everyday..
no pressure and no depressed anymore..
almaklum lah, all tests pon dah habis kan..
so, sekarang tinggal nak tunggu for final exam je..
*ceaa.. gaya cakap tuh macam lama lagi je nak final exam*

WEH! SEDAR DIRI SIKIT LOLA OII...!
TINGGAL LESS THAN 1 WEEK JE LAGI BHAII...!

haa??!! yeke tak sampai seminggu je lagi??
means that lagi 2 minggu kita sudah boleh pulang ke rumah, SEMESTER BREAK???!

HAH! ITU YANG KO PIKIR KANN??!
 FINAL EXAM! FINAL EXAM!
IS CCOOOOOMMMIIIIIIINNGGGGGGG.......

PSYCHO= 14 CHAPTER TO COVER..
LAW= 10 CHAPTER NAK KENA KHATAM..
LIBRARY= BERJUTA=JUTA CHAPTER PERLU DIHAFAL..

wohoho... RUNSING! RUNSING!
jom kita pegi main gasing..
*haa?? ape kaitan??*

OK! sekarang, offline and go grab your books!
*ceawah! koya je kann*

:)



No comments:

Post a Comment