Wednesday, April 13, 2011

boring punya pasal



hai awak dan awaks!
tak nak cerita apa-apa..
just nak tunjuk bila saya boring, apa yang saya buat..
=)






























sekian saja dari saya hari ini..
jumpa lagi!
adios!
=))

yang boring duduk di rumah,
amalina arbawi  <3      

4 comments:

  1. amal amal ! nak hana tajima jugakkkk..

    ReplyDelete
  2. haha! nih bkn hana tajima tapi "hana tak jadi".. eh, cube ko g usha kat utube dlu dia punye tutorial.. then, ko cube lah lilit2 dulu kat umah, manelah tau jadi ke kan.. sbb kalo nk tggu aq ajr, lame lagi lah gamaknye.. da blik kedah nnt bru jmpe.. comp uma aq nih pon x de webcam.. kalo ade, blh gak aq menurunkan ilmu ke engkau.. =D

    ReplyDelete
  3. aku ade tgk video yg maria elena tu haa, mcm senang gila. tp bila aku lilit kat diri sendiri mcm klala pulak.. ade try skali, jd lah jugak tp ala2 pelik je aku pakai. ke mmg aku tk sesuai pakai. haha, lgpn aku tktahu jenis shawl mcm mana nak kena guna. yg keras ke, yg lembut ke.. pashmina ke. aku ni mane reti sgt bab2 memilih shawl. huhu.
    thanks btw. :)

    ReplyDelete
  4. haha! x de klakar2 dehh.. ko pkai je.. pedulik ape org ckp.. just confident je.. haa.. pasal nk plih2 shawl nih aq blh lah tlg.. arituh mimi ade ajk kluar.. ko dscuss dgn dia antara 26 apr @ 28 apr? okeh?

    ReplyDelete