Monday, April 11, 2011

exam result 0_0



assalamualaikum kawan-kawan..
*cehh! dah bertaubat lah tuh lepas tengok result*
mana tak bertaubat weh, RESULT TERUK!
haih~

honestly, perasaan masa tengok result semester nih compared to semester lepas was totally different!
it's quite disappointing me actually..
last semester tengok result, rasa macam lega je.. bersyukur je kan..
but not for this semester! rasa macam nak bakor pulak student portal tuh!
i was like "maakk aiihhh! betul ke nih result aku??"
haa.. baru nak menyesal kan?? rasakan!

tapi, seriously aku rasa aku dah buat yang terbaik kott untuk semester nih..
struggle habis! tapi ini yang aku dapat?
memang betul lah semester nih sangat tough.. but just look others' result, boleh je at least dorang tambah pointer dorang even 0.01 pon..
why not me?? haih  -.-"
next sem for sure lagi tough berkali-kali ganda..
am i ready for this? payah aihh nak cakap..
maybe betul lah kali nih bukan rezeki aku.. next time agaknya..

anyhow, alhamdulillah thank to Allah..
at least pointer aku achieve jugak lah 3.00..
actually, sama je pointer aku untuk last semester dengan this semester..
tak naik, tak turun.. maintain saja..
tapi a bit sad, depressed and down jugak lah sebab this is not what i expected..

ohh! by the way, congrats untuk semua member-member aku yang berjaya menambah pointer korang ok..
impossible lah if aku kata aku tak jealous dengan korang kan..
tapi, what to do.. otak aku nih pon bukannya bijak dan cerdik sangat kan..
i admit it..! rasa macam tak layak je nak jealous dengan korang semua.. hehe.. *malunya* 
to nurmalina badrul azmi! congrats buddy! anda sangat hebat.. nanti buatlah tuition untuk aku ek? hehe..
and also muhammad taufik awaluddin! peerrgghh! sumpah kau buat mata aku terbeliak kott! congrats for the dean list! ini baru betul sahabat saya.. haha!
*dan-dan mengaku kawan kann*


till then, adios!
0_0


2 comments:

  1. assalammualaikum...
    aku tak la hebat mana pun weh. yg tu nasib and rezeki je. insyaallah, nt kita usaha sama-sama. buat tuition ? aku mana reti ajar orang, kang ilmu sesat pulak kau dpt. HAHAHA.
    tapi, kalau aku tahu, bolehlah aku ajarkan kau nt. insyaallah.
    wowww ! taufik dean list? terbaik ! last sem pointer sama dgn aku.. this sem dia DL ! iskh, ni jeles ni. HAHAHA.
    tkpyh nak frust2 sgt, pointer maintain takpe, jgn jatuh sudah, tu yg takut. at least 3 above dah okay.
    next sem kita usaha lagi yeh. go amal gooooo ! :)

    ReplyDelete
  2. haa! tudiaaa! comment ko nih dah blh buat entry dah nih.. haha! yyeeaahh! thnks buddy kasi kate2 semngat! hehe.. :D

    ReplyDelete