Saturday, April 2, 2011

percubaan pertama...



ececehh..
tajuk entry ala-ala nama album aizat gituh kann!
=)

TADAA...!




haa.. amacam??
cute kan?
paaannnggg!!!
haa.. sedap kan makan penampar? kenyang?
tak payah nak koya sangat lah kann..

tapi, ada tak ala-ala...
oh! tak! tak!
i mean, sama tak macam Hana Tajima?
haha! ada sama kann?? kann??
tang bulu mata tuh.. haha! nampak?
please don't deny it.. lalala~
*perah santan lah kau lola!*

yeeaahh.. from now on, inilah pesen terbaru style aq berselendang..
*p/s: pesen=fashion*

haha.. saja je nak gebang kat korang semua..
bukan apa.. sekarang nih, semua dah dok kalut heboh dengan pesen shawl Hana Tajima nih..
aku pon macam teruja lah kann nak cuba try test sebijik.. ngee~
lagipun senang je nak pakai shawl sebegini rupa..
tak payah dah nak cucuk-cucuk pin semua..
pakai jarum peniti je..

in conclusion, lepas nih bankrupt lah semua pengusaha-pengusaha pins yang gah dengan batu permata, batu delima, batu belah batu bertangkuk and so on tuh kann.. then.. based on theory that i've done, makin ramai dan maju lah pengusaha-pengusaha jarum peniti lepas nih..
*hah! teori ke longkang!*

speaking about Hana Tajima..
comel kan beliau??
nama dia pon cun je..
sangat suka tengok muka dia..
ala-ala arab gituh! tapi, baru aku tahu yang dia mix japan rupanya..
haihh~ ketinggalan zaman lah kau nih amal!
and also, i love the way she talk..
soft and smooth gituh!
i loiike nyaahh!
kalau lah aku boleh jadi lembut macam tuh, sumpah! mesti terbeliak mata semua member-member aku tengok..
and maybe ada yang terkeluar bijik mata kott..
*okeh! itu tipu saja*
and for your information, beliau juga merupakan best friend kakak aku, Yuna!
haha! *puuiihh! tak layaklah kau jadi adik dia wehh!*

alaahh, korang nih..
support lah sikit dream aku nih..
bukan selalu pon aku nak berangan-angan macam nih..
hehe..

that's all, adios!

=D



No comments:

Post a Comment