Saturday, April 9, 2011

result = cuakss!





yeeaaahh!
esok.. segala-galanya akan terjawab..
and perasaan ketika ini pula is sangat sangat sangat dan sangat cuak..
maaakkkk! tolong!

haa.. tahu pon takut rupanya!
tu lah pentingnya english education, tahu tak?
*okeh, itu tak ada kaitan antara yang hidup dan yang telah tiada*
tu lah, dulu belajar main-main..
bila nak dapat result dah baru lah terkayak-kayak and terhegeh-hegeh nak takut lah nak nervous lah kann..
stop! itu semua tuduhan tidak berasas ok!!!
*okeh, kau merapu lagi amal*
i think sampai disini saja lah ye aku merepek..
tulis banyak sangat pon tak boleh sebab mood sekarang tengah tak stabil..
almaklum lah.. mood result nak keluar..

till then, adios!
=0




No comments:

Post a Comment