Friday, April 29, 2011

tertarik!



hai hai readers di sana dan di sini!
it's nothing actually..
just nak story to u alls about one status that have been posted on facebook today..
from one of my friend lah..


Guys need to learn korean to get Malay girl nowadays. if not, u'll be rejected.. haha

haha! sangat suka dengan status ini..
at last, jumpa jugak guy yang understanding macam nih kann..
ye lah.. selalu asik kena kutuk je sebab selalu sangat tengok korean story..
well, kalau nak bagi status nih lebih sweet is like this..
 
Guys need to learn & watch everything about korean to get Malay girl nowadays. if not, u'll be rejected.. haha
 
okeh lah.. dengan ini, saya mewakili kaum-kaum wanita yang addicted pada korean stuffs ingin menggalakkan semua guys out there jadi lah macam nih..
haha! boleh ke aku nak buat request macam nih?
ngee~
 
ape motif aku letak pic nih?

 haaa.... jom kita belajar sama-sama!!
*walaupon aku tak berapa minat pon nak belajar tulisan mereka*

 
till then, adios!
=))
 
 

yang suka membazir masa menonton korean drama,
amalina arbawi  <3                    

No comments:

Post a Comment