Friday, April 22, 2011

times square :)



hai hai hip hip horaayy!!
waah gituh!
aik? seronok nampak? dah cukup makan lah tuh..
hehe..
 
tak ade apa-apa nak show off sebenarnye..
just nak story, 2 hari lepas aku pergi times square temankan kakak aku shopping..
aikk?? tapi tak kan temankan je?
haa! ye lah! ciss... kenapa? tak percaya ke?
 
bukan apa, aku kan nanti nak keluar dengan member-member aku lagi..
so, kena jimat-jimat sikit lah kan guna duit tuh..
duit pon bukannya banyak sangat..
tapi cukup lah jugak kalau setakat nak sara 2 or 3 orang anak..
*hah! gatal bulu sungguh*
 
so, sepanjang hari tuh aku follow je lah pungkoq kakak aku tuh..
duit tambang bas dia support..
makan minum semua dia support..
baik kan? dah rasa macam aku nih anak ikan dia pulak.. haha!

haa.. nih nak cerita lagi satu hal yang aku agak jakun bila tengok benda tuh berlaku..
sekarang nih, kalau nak naik bas, LRT or whatsoever, dah tak payah guna duit beb!
touch card je.. card tuh nanti kena beli lah.. 
perrgghh! maju dah negara aku nih..
ala-ala kat korea gituh kann..
haa.. sesiapa yang tak tahu lagi pasal sistem nih, for sure akan jadi jakunese macam aku hari tuh..
naik bas kena touch card je.. turun bas pon kena touch card jugak..
terbaikk wookk!
 
nak tengok kakak aku punya post pulak untuk cerita ini.. sila tekan sini

gambar-gambar di times square:


yummy yummy!!!
oleh kerana kakak aku nih budak graphic, so banyak lah idea dia nak snap gambar ntah rupa ape-ape nih ntah..
lahab weh..!
okeh! jangan terpedaya.. itu hanyalah lakonan semata-mata
..
minah cina kat sebelah kami masa nih dok usha-usha je.. *malu kott!*


till then, adios!
=))

yang menemankan kakaknya,
amalina arbawi <3      

No comments:

Post a Comment