Wednesday, May 11, 2011

30 day challenge: day 02


where you'd like to be in 10 years?

hurmm.. mencabar jugak soalan nih..
hehe..
i think, i just want to stay in my home with all my family members..
hidup happy together bersama..
*sweet tak saya?*  =)

tapi, actually niat nak pergi abroad tuh ade lah jugak..
teringin gila nak pergi Australia..
ye.. aku tau lah Australia tuh tak jauh mane pon.. but i still wanna be there!
nak pergi tengok kangaroo,
tengok kiwi,
makan chocolate banyak-banyak sampai muntah darah,
and many more lah yang aku nak buat kat sane..
tapi, kalau dapat pergi London pon okeh jugak.. hehe..
*angan-angan pak pandir!*
ala cutenya beliau! rasa nak picit-picit je pipi dia.. haha!

apa-apa pon belajar je lah pandai-pandai Lola oiii...!
nanti bila kau dah success, bukan setakat Australia je yang kau boleh jejak,
India, Pakistan, Bangladesh even Nepal pon kau boleh jejak..
*apesal statekan semua negara-negara most PATI kat Malaysia nih?*
haih  -.-"

till then, adios!
-_0

yang dream high, 
amalina arbawi <3

2 comments: