Sunday, May 8, 2011

hari makan sedunia..



haii haii.. hoii hoii alls!
last saturday kan, kita kan, dengan family kita kan, pergi makan korea steamboat dekat seoul garden sebelah office mak kita, TM..
*huh! gilaa show off!*

honestly, hari tuh memang triple best lah compare than other day..
rasa nikmat gila dapat makan sampai perut kembung and butang jeans terkoyak..
haha! 
tapi, bukan butang jeans aku okeh.. maybe che mat..
then, dapat gathering satu family..
my whole family + dengan abg nizam sekali..
peerrgghh! best memory ever!

nak tengok gambar kami?
aku bagi tengok sikit je okeh..
kalau nak tengok lebih, click HERE..






















postscript: sorry.. mood nak menghupdate blog kurang ada actually..

till then, adios!
=)
yang sayangkan familynya,
amalina arbawi <3      

2 comments:

  1. eh.baju tu!!hahahaha.kau beli jugak baju yg aku suggest kan ek..;p

    ReplyDelete
  2. yeeaaahhh! baju baru.. tapi DAH BASUH okeh..
    haha! bahagia je pkai bju tuh.. rase cam girly2 skit.. ngehehe.. thnks for suggestkan.. :)

    ReplyDelete