Friday, May 6, 2011

hati dan perasaan..


family  <3

ohh hati..
tolong jangan lemah sangat..
tolong lah kuat untuk aku menghadapi semua nih..
this is just the beginning..
banyak lagi yang aku nak kena redah lepas nih..
dengan nak belajar nya lagi..
haih~ tolong jangan fikirkan sangat, aku takut pelajaran aku akan terjejas nanti..
aku kena tunjuk yang aku berjaya dalam hidup..
aku nak prove yang aku memang akan jadi ORANG in the future kat dia..
that's why hati, kau kena kuat!

ohh perasaan..
tolong lah jangan sedih sangat..
remember, everything happen for a reason..
so, maybe Allah just nak menguji aku and others je..
all i need to do is just redho dengan ketentuan-Nya..
tak pe.. i believe that bila kita yakin akan sesuatu itu, semuanya for sure akan okay je..
yes! betul tuh..!
so perasaan, tolong jangan terlampau bimbang..
tolong lah tabah dengan semua nih..
bila kau sedih, orang yang menanggungnya tuh pasti akan lagi sedih..
so, kau kena tunjuk yang kau happy selalu!
untuk kuatkan semangat dia!
kau boleh amal!
BOLEH!

dia yang risau,  
amalina arbawi <3

2 comments:

  1. kenapa ni yang ? ade problem keh ? if u need someone to talk with, aku boleh je mendengar. kalau kau sudi nk share lah, if tak. its okay, aku tk paksa kau bercerita but make sure masalah tu tk menjejaskan kau sudah lah. btw, apa2 pn yang terjadi be strong okay ! :)) hadapi dengan senyuman.

    ReplyDelete
  2. hehe.. thanks mal..!
    nnt nnt lah aq citer kat ko ek..
    aq x sedia lagi.. ngee~ :)

    ReplyDelete