Monday, May 2, 2011

hilanggggg!


haa.. lihat dengan teliti gambar di atas nih..
pernah nampak tak??
persis! sebijik dengan yang kat dalam gambar nih..
haa.. nanti kalau ada nampak, pulangkan balik kat ayah aku ek?
*bajet macam ayah kau sorang je lah ade handphone nih?*
o_0

bukan ape, handphone ayah hilang lahh..
kesian kat dia..
terpaksa share-share phone dengan omma sekarang nih..
*tapi, sweet ape? haha!*

actually, ayah bukan guna sangat pon handphone tuh..
phone bill ayah every month, tak sampai RM20 pon..
haha! terbaikk kan?

dia kata handphone tuh tercicir..
haa.. tu lah, careless lagi! nih yang nak marah ayah nih..
ammmboooiiii...! biasa dia tuh!
sayang betul hilang macam tuh je..
haih  -.-"

tak pe lah ayah, maybe Allah just nak uji ayah sikit kott..
so, terima je lah dengan seadanya.. orite?

apa-apa pon, jom kita tolong doakan untuk ayah semoga handphone dia tuh dapat jumpa balik..
till then, adios!

postscript : nak tau??? bill handphone aku last month RM20+ je kott! tersenyum sampai telinga omma aku bila tengok bill tuh.. haha!



anak kpd lelaki yang kehilangan handphone,
amalina arbawi <3              

No comments:

Post a Comment