Thursday, May 19, 2011

monday, tuesday, wednesday, thursday..





halo halo readers!
haa.. ade kenal kaa sama mahluk Allah kat atas nih??
inilah dia awi rafael..

alaa.. yang lagu dia macam nih tuh..
jap ek, bagi aku nyanyi sat..
eerrr.. ohok ohok.. testing 1 2 3..
*test suara dulu*

Pulanglah sebelum ku runaway
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari
Monday Tuesday Wednesday Thursday
Aku tak ingin tak perlu
Aku dah bingung
 
aww.. aww.. aww.. *pasang suara tergedik-gedik*
i suka lah lagu u, abang awi!
i sampai dah rasa muak nak nyanyi dah lagu u nih actually..
tapi, desire i nih still nak nyanyi-nyanyi jugak lagi lagu u nih..
ahaks!
 
fyi, bukan i je yang nyanyi lagu u kat rumah nih tau..
family members i semua pakat nyanyi ramai-ramai tau lagu u nih..
dah nampak macam group quoir kalau dihimpunkan beramai-ramai..
so, u patut rasa bangga sebab dapat buat lagu yang hot and cold macam nih..
nasib baik rumah i nih tak ada set karaoke..
kalau ada, dengan ayah-ayah i sekali join karok agaknya..

for u alls yang tak pernah dengar lagi,
nahh!
dengar lah sampai taik telinga korang semua keras..


but sorry lah ek?
the real MV dia, aku tak jumpa..
dia main nyorok-nyorok pulak dengan aku..
so, just enjoy this video wokeh?

till then, adios!
=)

yang nak jadi jiran awi rafael,
amalina arbawi <3    

No comments:

Post a Comment