Thursday, May 12, 2011

the real MPOP!

P.R. Inc (Prince of Pop)

haa.. nih nak cerita sikit kat korang semua ek..
pasal MPOP yang baru-baru nih dok hangat diperkatakan..
ala.. tak kan dah lupa kott??
yang most of us kutuk menggila tuh..
*termasuklah aku.. haha!*

haa.. meh aku bagi korang tengok the real MPOP sebenarnya..
no worries! mereka semua telah diiktiraf..
da masuk MHI TV3 dah pon..
haa.. group 24:7 ade pernah masuk MHI semua??
ade?? memang TAK kan lah kann.. 
maybe kalau ye pon dorang masuk Sri Pentas tuh, untuk tumpang toilet je kott..
*amboiii! jahat jari kau menaip ek?*
haha!

okeh lah.. nama group nih P.R.Inc (Prince)
*yeeaahh! aku tahu nama group dorang memang bajet nak hebat je kann*
tapi, actually genre yang dibawa oleh group P.R.Inc (Prince) nih bukanlah MPop but KLPop..
and fyi, this group bernaung di bawah Cat Presents Production..
haa.. means here dorang semua nih cat farish punya protege lah..

okeh, come to my views pulak pasal group baru nih..
hurmm.. ok lah.. *sambil pegang-pegang dagu*
not bad at all.. still can be accepted..
but dorang nih still dalam trial kan.. byk lagi yang dorang perlu improve..
high notes, pitching, eye contact with audience, dancing + koreografi lagi..
*waahh gaya cakap macam juri profesional pulak kau kann*

nak tahu lebih lanjut pasal group nih?
haa.. click HERE 
and nak try dengar dorang nyanyi tak?
click HERE 
till then, adios!
=) 
 yang berkata jujur,
amalina arbawi <3

1 comment: