Tuesday, July 5, 2011

perlu ke??


memang SHITTT lah kann..
aku tak suka orang lain tiru apa yang aku buat!
FULLSTOP!

and aku rasa bukan aku sorang je yang ada rasa macam tuh..
 semua orang pon mesti rasa macam apa yang aku rasa sekarang nih bila EVERYTHING yang kita buat, yang kita susun, yang kita guna semuanya, ORANG NAK TIRU!
PERLU KE WEH????!!

kau tahu tak aku rasa apa??
RIMAS tahu tak?? RIMAS!
memang lah kau tak ada kacau aku apa-apa..
but then, bila kau tiru everything yang aku buat, aku rasa macam diri aku nih memang sentiasa diusha oleh kau lahh kann..
memang sentiasa dijadikan bahan untuk ditenung..
memang itulah hakikatnya, indeed!

apa masalah kau sebenarnya nih hah minah??
otak kau memang dah LEMBAB sangat ke sampai tak boleh nak berfikir dengan sendiri??
semua nak kena ikut orang??
ke kau memang dari kecik lagi suka meniru apa yang orang buat nih???
hello! jangan nak depends sangat dekat orang lah weh..
MANJA!!!
umur kau pon dah lanjut..
so tak perlulah nak manjakan sangat otak tuh..
kasi lah dia bergerak dengan active sikit..
ADA PAHAM??

ulanngan, EVERYTHING OK.. EVERYTHING KAU TIRU APA YANG AKU BUAT!!
heeii.. kalau ikutkan hati syaitan aku nih, memang rasa macam nak lempang je lah muka kau nih sekali..
lepas tuh, tenyeh-tengeh muka kau tuh kat kuali Foodcourt yang dorang guna untuk masak ayam goreng tuh..
boleh tak??

mesti korang nak cakap, "elehh, kalau setakat tulis kat dalam blog je boleh lah. cuba pergi cakap depan-depan"
sorry to say, aku bukan that type of person..
aku takkan berterus terang dengan everybody okeh..
tak kesah lah aku sakit hati sampai tahap nak bunuh orang ke, i will never say it in front of that person..
better pendam because kalau straight to the point sangat karang mula lah nak bergaduh lah bermusuhan lah..
haih!
in conclusion, kau memang NGOK NGEKK lah perempuan!

postscript: sorry kalau entry ini agak sedikit kasar.. terikut emosi pulak, inilah jadinya..  
adios (-,-)
yang tengah bengang,
amalina arbawi  <3   

3 comments:

  1. woi, ini ada mmg mens rea nak bunuh BFF kau tu =p

    ReplyDelete
  2. ko ni kecik akal tol r....
    otak sempit.....
    cam ne nak maju.....dengan prinsip penyempit cam ni.....
    ko bukan ckp pasal aku kn....
    aku suke same....
    bukan suke tiru....

    ReplyDelete
  3. malina: wehh.. ni bkn takat mens rea je weh.. aku mmg rasa nak buat actus reus dah nih.. GERAM MAK TAU!!

    kak jenna: ambooiii.. sesedap jari kau je ek taip aku nih kecik akal, otak sempit.. abis kau tuh ape plak? bkn psal ko lah, pasal pompuan senget otak tak betul yg aku selalu citer kat ko tuh.. sabor je lah kann~ -.-"

    ReplyDelete