Monday, July 4, 2011

Pooh boy :)


hai tawan-tawan..
tahu tak siapa pooh boy kita??
haa.. nak korek rahsia lah tuh..
*sambil goyang-goyangkan jari telunjuk sampai nak termasuk ke hidung korang*
amboi mak Senah, mak Jah, mak Jemah.. RANCAK!


TADAAA..!
inilah dia pooh boy i..
comel kan Pooh boy i nih..
i minat kat dia since dari kecik lagi tau..
sewaktu masih kat dalam perut omma i lagi uuu..
*ayat kau gila skema tahap dewa*
and this is the only cartoon character yang aku minat dari dulu sampai sekarang..
means that tak pernah tukar-tukar lah..
tapi actually, banyak lagi cartoon yang aku suka..
yeeahhhhh!
saya memang pencinta cartoon..  :)

ehh?? apa motif aku cerita pasal Pooh nih??
ntah pape je kann..
better lagi kalau aku cerita pasal biawak kat tasik UiTM nun ke, Fakcik-Fakcik guard kat UiTM nih ke, or ayam goreng Foodcourt ke kann..

nothing actually.. just rasa macam sewel sikit je sekarang nih sebab tengah carik point untuk assignment essay writing Ms. HO Chui Chui.. still tak dapat-dapat lagi point dari tadi.. ok, FINE!
so, aku melalut lah kejap untuk mengisi masa lapang korang untuk baca entry rubbish aku nih..
HAHA!

actually, aku tengah layan ini:-

memang kalau sekali tengok nampak macam agak bodoh and childish..
but tergelak lah jugak aku at least masa tengah-tengah tension nih kan..

I LOVE U, POOH!
till then, adios!
^__^
yang meminati winnie the pooh,
amalina arbawi  <3  

No comments:

Post a Comment