Friday, August 19, 2011

persuasive speech.


sedang gigih work on it.
hopefully aku dapat lah turn untuk persuasive speech before raya so that mood nak raya tuh best sikit.
*tapi, tak nak lah first day tuh. tak prepare lagi kot ! second or third day okay jugak*
ntahlah cuti raya pon dapat 3 hari je.
haih~

baju raya pon tak dak lagi.
FINE ! adik-beradik aku yang lain semua dah habis shopping raya dah.
tinggal aku je yang belum ada apa-apa untuk raya this year.
*alah, orang yang kurang berkemampuan tuh semua raya pakai baju-baju tahun lepas je. apa ada hal?*

tak apa lola.
berkorban sekarang, hasilnya kita akan dapat nanti.
InsyaAllah.


postscript: OMMA ! tunggu alin balik noh. nanti masak sedap-sedap untuk alin tau. rasa macam nak packing barang and balik sekarang jugak. mood terkinja-kinja nak balik kampung.

*rasanya omma memang tengah tunggu aku balik rumah sekarang nih sebab nak suruh aku buang habuk kat kipas, basuh bilik-bilik air semua, pasang langsir baru and tukar cushion punya cover. TERIMA KASIH OMMA !  =.=

yang  baru habis test global,
amalina arbawi  <3  

1 comment:

  1. mmg pown kerja2 ko aku dh list kn....ringan skit beban aku nantu huhuhu :)

    ReplyDelete