Tuesday, August 30, 2011

preparation Hari Raya !










haa..
tengok semua nih !
kagum tak tengok??
semua nih aku yang buat tau..
aku berusaha dengan kudrat aku sendiri okeh..
without help by anybody else..
*okeh, itu tipu!*
 dapat lah jugak sedikit tunjuk ajar dari family members yang lain..

hello??
bukan nih je yang aku buat ok?
kerja aku kalau untuk preparation raya kat rumah nih is more to kerja-kerja lelaki..
yeepp !
kerja-kerja lelaki..
contoh, panjat-panjat kerusi untuk basuh kipas and pasang langsir..
tonyoh lantai kat garaj depan rumah nih haa..
besides that, mop lantai, vacuum ruang tamu, lap habuk..

ya! memang saya ada seorang adik lelaki..
tapi, kerja dia lagi memenatkan kott..
tak sampai hati pulak aku nak kacau dia..
kerja dia = main online games non-stop !
*sabor je lah dikurniakan adik yang macam nih*

haihhh~
frankly speaking, sumpah PENAT gila !
but at the end, rasa puas..

ouh, pasal kuih kat atas nih..
memang nih je lah the only kuih yang aku sempat buat..
kuih-kuih yang lain, masa aku balik hari tuh, semuanya memang dah siap..
kakak-kakak aku semua gigih sangat buat kuih raya..

last but not least,
Selamat Hari Raya Aidilfitri semua ! Maaf Zahir dan Batin !
:D

No comments:

Post a Comment