Monday, August 1, 2011

Sport's Day PreLaw UiTM Kedah


all these moment will be my sweet memory ever !
masuk Explore Race..
dapat kenangan letupkan belon lepas ditiup yang berjuta-juta..
kenangan warnakan telur ayam sampai jadi cantik..
kenangan mengasingkan kacang dal, kacang hijau and kacang merah yang sangat banyak..
kenangan main tipu, masukkan kacang-kacang tuh semua kat dalam kasut sebab banyak sangat yang nak kena diasingkan..
kenangan minum air kopi yang tak berapa nak pahit..
*alhamdulillah.. nasib baik dorang tak masukkan telur mentah or cicak kat dalam kopi tuh..*
kenangan kena balut menjadi mumia..
kenangan dapat RM10 free-free je even kami kalah dalam Explore Race tuh..
haha!
and lastly, kenangan main baling-baling belon yang ada air kat dalam dia..

ouuuuhhhhh... ini semua akan jadi kali terakhir dalam hidup aku since aku dah last sem kat PreLaw nih..
lepas nih dah tak boleh nak mengelinjang kat sports day PreLaw dah..
sediiiihhhhhnyaa..... 

masa, tolonglah bergerak perlahan-lahan sikit okeh..
aku tak sedia lagi nak tinggalkan kehidupan aku yang sangat best kat UiTM Kedah nih..
others, lets picture tell the story..















No comments:

Post a Comment