Saturday, September 17, 2011

PreLaw Grand Dinner in Park Avenue Hotel, Sg. Petani


hi peeps!
dikeheningan malam nih, memang syok pon meng-hupdate blog.
dengan ditemani nyamuk yang meriah berterbangan,
lampu kalimantang bilik yang terbakar,
lampu study yang stater-nya rosak.
pergghh ! semua ini dugaan final.
*nak pergi report kat pejabat kolej malas. Padan Muka! Tanggung!*

9/9/2011..
haa. sedap kan tarikh nih.
Dinner PreLaw kami.  :)

because of terlalu excited sangat nak pergi dinner,
(first time in our life)
kami pon telah mem-book sebuah bilik kat Park Avenue Hotel tuh.
start check in pukul 11.30.
angkut-angkut barang bawak naik bilik 802 yang berada di tingkat 8.

okeh, beliau hanyalah seorang model sahaja.
habis kemas-kemas semua, gerak pergi Tesco sat untuk lunch.
Chicken Rice Shop!
*amboii.. makan yang mahal-mahal je, mana tak kering duit kau!*

then, i bought seluar tight just because nak terjun swimming pool kat Park Avenue tuh.
sanggup tuh! swimming punya pasal.
ish ishh ishhh.

habis lunch, we back to our room.
ready to buat aksi kuak lentang kat swimming pool Park Avenue tuh.
around 4.30, naik bilik untuk mandi and siap-sipa untuk pergi dinner.
cuba tengok muka fiera. sumpah cannot go.  HAHA!

amboooiiiii ! berlagak kau ek, mentang-mentang lah tahu swimming. teeheee~

now, comes to dinner time !
sumpah sangat seronok.
tak boleh nak diceritakan in words.
just watch all of this pictures.






























haa.. ape macam?
mantop kan gambar-gambar nih semua.
tengok camera lah weh.
conan canon DSLR tau.
bukan RM1-RM2 weh.
1k-2k okay?

haa.. kalau nak tengok more pictures.
hampa suma pi lah usha sendiri kat facebook aku.
aku dah beruban, bermisai dan berjanggut dah dok tunggu gambaq-gambaq yang kat atas nih ja di-upload.
wifi connection punyalah slow, macam siput BarBie spongebob aih !

till then, adios guys!

No comments:

Post a Comment