Sunday, December 11, 2011

gagal sekali lagi.


assalamualaikum!
hai alls. 
lama dah tak talking talking rubbish kat dalam blog nih kan?
well, just wanna let u alls know, i sekarang nih seorang wanita yang bekerjaya okay?
so, i don't have enough time sangat lah untuk nak update my blog nih.
*waah! gedik habis kau kan Lola semenjak bekerjaya nih?*
padahal kerja kat supermarket je pon. daa~

yup! merujuk perkara diatas.
GAGAL.
anda sinonim dengan perkataan ini?
for me, YES! sangat sinonim lately nih.
sebab apa? because i have failed for the second time untuk ujian memandu bahagian 3 (jalan raya) sebentar tadi.
yeeaayy! tahniah Amalina! tepuk tangan sikit untuk aku. 
#applause

first time buat test JPJ bahagian 2&3: RM280 + belajar
first time re-do test JPJ bahagian 3 : RM140 
(my mistake: langgar lampu merah kat dalam sekolah memandu tuh. good girl right?) *masalah rabun membelenggu diri*
second time re-do test JPJ bahagian 3: RM80
(my mistake: kereta tiba-tiba ter-stop dekat bukit sebab aku salah masuk gear kot rasanya.) *lepas tuh sesedap kau je nak salahkan gear kereta tuh yang rosak. padahal tuh kereta Viva baru kott! impossible lah kereta baru boleh rosak.*

TOTAL: RM500 !

RM500 untuk buat test sahaja! SAHAJA!
waahh! bahagianya hidup kalau macam nih untuk beberapa kali!
-___-

apapon, untuk kali kedua re-do nih i will do and try my best untuk tidak mengulanginya for the third time pulak. 
simpang malikat 44 weh!
aja aja fighting Lola!
till then, adios!

p/s: ouh. baru perasan. no post for november lah. nampak sangat lah kesibukkan bekerja. gigih habis kau kan? nak buat macam mana, mencari naskah untuk keluarga.  :)

1 comment:

  1. puihh.dasyatnye mahal.huk3.
    xpe amal,gagal skali xbermkna gagal slamanya.hehe.
    cube lgi ye:)

    ReplyDelete