Wednesday, January 11, 2012

iPhone 4S pulak dah.


caution: this entry is fully story about my beloved father okay.

dia buat lagi dah.
main tukar-tukar handphone again and again.
and this time, iPhone 4S !

 

waah tudiiiiiiaaaaa !
ambik kau. aku yang remaja bergetah dan bertenaga nih pon tak mampu nak pakai iPhone lagi okay.
but he have it now.

ha'ah.
sebenarnya memang aku jealous pon.

but you know what?
he keep asking me macam mana nak guna iPhone 4S dia tuh.
so, rasa jealous and annoyed itu mula membelenggu diri aku sekarang nih.


ayah, i tell you what haa.
alin manalah nak tahu guna binatang tuh ayah oii.
ini pon first time lah alin dok pegang benda alah tuh.
biasa alin pegang kat exhibition center je ayah.

sadis kan anak ayah sorang nih?
haihhhh~

by the way ayah, kalau agak-agak susah sangat nak guna iPhone tuh, bagi je lah kat alin okay?
alin terima je segala pemberian orang dengan tangan yang terbuka. teehee~
 then, bila dah sampai kat tangan alin, tahulah alin nak gunakan ia dengan sebaik-baiknya.
trust me.  >__<

and tiba-tiba je rasa sayang lebih sikit dekat ayah sejak ayah ada iPhone nih. 
hehe.
i LOVE you ayah!
<3

No comments:

Post a Comment