Thursday, March 1, 2012

kolej oh kolej.


Assalamualaikum u'olls...

currently updating my blog live from my mum's office.
Menara Telekom Malaysia.

well, actually I buat medical checkup kat sini.
Pusat Perubatan Menara.
jauh kan dari rumah I?
memang saja je pon nak buat jauh-jauh.
* tangan di bahu, mata pandang ke atas *

honestly, penat okay.
tapi mak I nih haa yang suruh jugak I buat kat sini.
so, I sebagai anak yang cute + baik hati + menurut kata, I ikutkan je lah kehendaknya.

now, everything's settled !
ouh lupa, lupa, lupa !!!!
bags tak siap kemas lagi laahhhhh.
* sangat malas tahap cipan *

okay, bercakap pasal kolej pula.
tadi, sedang aku menunggu masa untuk di-xray,
tiba-tiba a friend of mine called (azreen),

" amal, kau kat mana nih? nak ikut tak aku pergi apply kolej hari nih? "

memang nafsu aku meronta-ronta kata NAKKKKKK.
tapi aku sekarang tiada di rumah.
maka, tak adalah rezeki aku nak pi apply kolej dengana azreen di hari jumaat, hari yang mulia nih.
btw azreen, thanks sebab offer aku apply kolej sama-sama dengan kau.
terharu ada kawan sebegini.
siap nak jemput kat rumah lah bagai.

cerita esok, tawakal je lah pada qada' dan qadar untuk dapat kolej.
hopefully dapat.
aminnnnn ~



postscript : result x-ray I tadi lung fields are clear, heart size is normal and mediastinum and hilar are normal. all in all, this patient is in good health.

ALHAMDULILLAH !
sihat walafiat rupanya aku nih.
kau ada ?

No comments:

Post a Comment