Friday, March 9, 2012

USA


hai peeps.

USA = UiTM Shah Alam.
ouh. sengsaranya duduk kat sini.
nama je rumah dekat tapi every weekend ada je event.
memang tak boleh nak merasa balik rumah lah kann.

pergi kelas pulak nak kena menapak berbatu-batu.
panjat tangga lagi, mendaki bukit lagi.
woaahhhh ! ini sangat mencabar dan sengsara !



sedangkan aku yang penghuni kolej nih pon dah rasa "survival" nih semua.
hidup budak-budak non-resident pasti lagi tough dari kami.

duit pulak keluar macam air shower je.
laju dan lancar.
dengan yuran kolej sampai RM450.
dengan buku-buku yang belum pasti harganya.
PTPTN pulak tak lulus-lulus lagi.
jiwaa aku aihh !

tak apa kawan-kawan.
sacrifice sikit demi study.
* nak sedapkan hati *

No comments:

Post a Comment