Monday, May 28, 2012

Mickey Mouse world


mari melihat.
I have something to share here.

semalam, masa aku pergi Mid Valley ber-hanging dengan teman-teman,
dengan tidak sengajanya ternampak himpunan ribuan Mickey Mouse kat Center Court of Mid Valley tuh.
seriously impressed mix with batak !
aku yang on that time berada kat level 2, rasa macam nak melompat terjun terus ke level G untuk meng-usha expo tuh.

this is what I mean.













pergh ! ini hanyalah part of them je. ada beribu-ribu lagi sebenarnya.
memang impossible lah kalau aku ambik gambar semuanya kann.

anyhow, bestnya kalau aku dapat susun satu-satu binatang nih kat sebelah katil aku.
boleh aku tatap hari-hari sebelum tidur mati.
hehe.

Mickey Mouse, me Heart you.
<3

Mid Valley with T.H.E.M.


salam.
hai peeps !
it's been a long time I didn't update my blog mannn.
I can barely remember when was the last time I update my blog.
well, busy with my studies baq hang !

brief update for today,
" them " yang dimaksudkan di atas is my Sakan-ians.
serious terubat sedikit kerinduan after I met them.

coeval






with this image, i need ukulele right now.  :D








 ouh ya. don't be surprised lah tengok me with my spectacles nih sebab i used to take picture without them kann.
by the way, that girl in the picture is really really me.  
no hidden camera or whatsoever.  lalala ~
gemuk kan ?

shut up man !
jawab dalam hati sudah.
:P

till then,
adios !