Monday, May 28, 2012

Mickey Mouse world


mari melihat.
I have something to share here.

semalam, masa aku pergi Mid Valley ber-hanging dengan teman-teman,
dengan tidak sengajanya ternampak himpunan ribuan Mickey Mouse kat Center Court of Mid Valley tuh.
seriously impressed mix with batak !
aku yang on that time berada kat level 2, rasa macam nak melompat terjun terus ke level G untuk meng-usha expo tuh.

this is what I mean.













pergh ! ini hanyalah part of them je. ada beribu-ribu lagi sebenarnya.
memang impossible lah kalau aku ambik gambar semuanya kann.

anyhow, bestnya kalau aku dapat susun satu-satu binatang nih kat sebelah katil aku.
boleh aku tatap hari-hari sebelum tidur mati.
hehe.

Mickey Mouse, me Heart you.
<3

No comments:

Post a Comment