Friday, July 20, 2012

ahlan wasahlan ya Ramadhan.


Assalamualaikum guys !

 bak kata adik aku, "pejam kelip pejam kelip" dah masuk bulan Ramadhan dah kita.
bulan yang penuh dengan keberkatan.
kaf-ba-ra-kaf-alif-ta-nun.

Yahoo !
tahun nih, sepanjang bulan puasa aku ada menetap kat rumah.
dah lama tak menikmati suasana macam nih.

boleh buka puasa dengan family tiap-tiap hari.
boleh pergi terawih sama-sama dengan adik-beradik.
 boleh main bunya api dengan mercun.
ehhh ?! 
*tengok kanan, tengok kiri*

jangan lupa niat puasa malam nih guys !

well actually, selain dari berita gembira bulan Ramadhan nih, ada lagi satu news yang buat aku seronok, dua ronok dan beronok-ronok.
a sister of mine dah start pakai tudung jugak last week !
Alhamdulillah ya Allah.
hopefully it will be permanent.

so, it has become 3 over 4.
sekarang, aku nak kena berceramah untuk yang lagi seorang tuh pulak.
hehe.
harap-harap pintu hati dia pon terbuka jugak lah untuk berubah.


 till then, kawan-kawan.
semoga kita semua mendapat barakah dalam bulan Ramadhan tahun nih.

adios ~

No comments:

Post a Comment