Monday, July 9, 2012

paper CSC ohh-semm

Salam viewers !

siang tadi punya paper memang sangat ohh-semm.
just imagine, aku yang baru pulang dari tanah tinggi nih selamat tiba di USA dah pukul 7.30 (8 July 2012).
and my CSC paper was on 9 July 2012 at 9.00am okay kawan-kawan.
9.00am ! the next morning okayy.

and I made a stupid dumb dumb punya mistake dengan tidur tak sedar diri until 2.00am tanpa sentuh or baca sebutir pon CSC slides tuh.
then baru lah terhegeh-hegeh nak bangun start study.
dan itu sebenarnya sangat impossible untuk ilmu terus disematkan ke dalam otak okayy.

they said,
" selamber je kau kan amal, tengah-tengah musim exam nih boleh pulak kau pergi jalan-jalan makan angin kat Cameron Highland tuh "

yeaahhh ! aku memang selamber.
and this is my first time se-selamber sebegini.
so, jangan tiru aksi ini di rumah.
aku mohon sampai melutut-lutut semoga CSC aku pass.
 kalau dapat C pon aku bersyukur gila meroyan as long as I don't have to repeat this subject for my next semester.

rasanya aku patut buat kenduri doa selamat.
-________-"

No comments:

Post a Comment