Sunday, July 29, 2012

what a tiring day.


Salam peeps !

since Hari Raya Aidilfitri is coming...
this whole day, aku telah diheret oleh kakak-kakak aku untuk pergi shopping mopping carik baju raya kat KL.
*amboii ayat cliche, diheret*
nay, it's actually just shopping. 
diorang tak ajak pon aku mopping shopping complex tuh punya floor. hehe.

so as a result, satu je baju kurung yang berjaya diperolehi as Kuala Lumpur today amat menyerupai pasar tani yang jual sayur-sayuran dan ikan-ikanan tiap-tiap hujung minggu tuh.

berduyun-duyun manusia habaq hang !!

oleh kerana I hate crowds ! 
I mean, crowds yang melampau-lampau.
maka, aku pon mengambil keputusan untuk turun KL semula pada weekday untuk carik lagi baju raya, tudung-tudung dan yang seangkatan dengannya.

postscript: one thing yang aku rasa nak sujud syukur hingga ke bumi adalah kerana ke-tidakramai-an Bangla-Bangla, Indon-Indon, Nepal-Nepal and Myanmar-Myanmar kat KL hari nih. where have they been actually ? duduk menghadap TV support team diorang kat Olympics agaknya. hantar athletes tiga empat kerat je pon. but it's okay, baguslah ada semangat. alhamdulillah~

till then, adios !
:)

No comments:

Post a Comment