Thursday, August 16, 2012

tahun ini, tahun depan, slightly different.


Salam buddies.

seronok lettew kalians nak raya kann.

well, actually tajuk entry ni bukan "slightly" dah ni.
I think it should be "totally".
raya tahun ni dengan raya tahun depan will be totally different.
TOTALLY DIFFERENT !!

kenapa ? 

bagaimana ? 

dimanakah salahnya ?

sebab... 
my second sister tu nak kahwin dah next year !
later, when she live with her husband,
siapa yang nak buat kuih raya banyak-banyak ?
siapa yang nak masak untuk kami first raya nanti ?
siapa yang nak manage dapur masa raya ?
siapa yang nak arrange jadual bertugas kami adik-beradik masa raya nanti ?

SIAPA ???

aku tahu dah. jawapannya mestilah...

AKU !

great !  -________-
 
pada kulit kacangnya (in a nutshell),
Selamat Hari Raya Aidilfitri uollssss !
seronoklah uollsss semua dapat beraya kat kampung halaman.
iollsss ni tang mana pulak ada kampung halaman kann.

iollsss sangat jelly melly goeslaw okay.


akhir kata,
BERHATI-HATI DI JALAN RAYA, 
INGATLAH ORANG YANG TERSAYANG.

till then,
adios !

Tuesday, August 7, 2012

rimas nyah.


arrgghhhhh !

can you please stop disturbing me with your all messages.
everytime also mahu message tanya tengah buat apa, makan apa, masak apa.
kau siapa haa ? boyfriend aku ke ?
tak kan ?!

so........
boleh tak kau buat hal kau, aku buat hal aku.
boleh tak ?

RIMAS TAHU !

kalau kau pakai whatsapp tu kira tak apa lah jugak.
at least taK adalah membazir bil telefon aku asyik ke arah kau aje.

eh, tak tak !
still, aku rasa RIMAS !


till then, adios !
T_____T

Thursday, August 2, 2012

result first sem degree, dia mai dahhh...


haa, awat ?
baru nak rasa menyesal ?
rasa nak hentak kepala kat dinding ?

hentikanlahhh...
depa bagi masa belajaq, hang main-main.
hang layak lah dapat result macam nih lola oii.
tok sah nak salahkan tangga fakulti hang yang tinggi kaa, bangunan fakulti hang yang usang kaa apa.
sendiri buat, sendiri tanggung.


kalau last semester aku belajar dengan hanya menggunakan slides,
semester akan datang nih insyaAllah, saya akan belajar menggunakan proper books.
insyaAllah~

sila berubah amalina !
demi kebaikan diri sendiri.



but still, Alhamdulillah lepas jugak 3.00



anyhow,



till then, adios~
SALAM...