Thursday, August 16, 2012

tahun ini, tahun depan, slightly different.


Salam buddies.

seronok lettew kalians nak raya kann.

well, actually tajuk entry ni bukan "slightly" dah ni.
I think it should be "totally".
raya tahun ni dengan raya tahun depan will be totally different.
TOTALLY DIFFERENT !!

kenapa ? 

bagaimana ? 

dimanakah salahnya ?

sebab... 
my second sister tu nak kahwin dah next year !
later, when she live with her husband,
siapa yang nak buat kuih raya banyak-banyak ?
siapa yang nak masak untuk kami first raya nanti ?
siapa yang nak manage dapur masa raya ?
siapa yang nak arrange jadual bertugas kami adik-beradik masa raya nanti ?

SIAPA ???

aku tahu dah. jawapannya mestilah...

AKU !

great !  -________-
 
pada kulit kacangnya (in a nutshell),
Selamat Hari Raya Aidilfitri uollssss !
seronoklah uollsss semua dapat beraya kat kampung halaman.
iollsss ni tang mana pulak ada kampung halaman kann.

iollsss sangat jelly melly goeslaw okay.


akhir kata,
BERHATI-HATI DI JALAN RAYA, 
INGATLAH ORANG YANG TERSAYANG.

till then,
adios !

2 comments:

  1. sepatutnya pertanya ialah lepas nie siapa lak lagi nak kena suruh kawennn..

    ReplyDelete
  2. jyeah, i like this question !!! Haha.

    ReplyDelete