Tuesday, July 9, 2013

gonna end soon.


salam olls.
I mean all(s), not dolls.


celik, pejam and celik balik, my 3rd semester gonna end soon.
got another 1 paper left untuk diredah sebelum pulang ke desa berpuasa dan berhari raya.
yup, diredah after I dah hancurkan the other 6 before this.
T_____T


apa yang sedih pasal nak end of semester ni ?


First.
 Jawab paper Law main-main.

- Well actually mana ada main-main lah ! I blur je !! just blur, not more than that. actually, I do prepare for this paper. tapi memang masuk je hall masa nak jawab tu, everything's gone. oh whyyy ??? why this happen to me ?  just hope that I'll pass this paper walaupon tidak se-cemerlang gemilang terbilang mana. mak tak kisah dah noks, as long as I pass.


Second.
Semester depan dah tak boleh nak pilih kelas.

- Haa. ni lagi satu masalah. *keluarkan patung, cucuk-cucuk dengan jarum (voodoo)*
 since my faculty rajin sangat arrange kelas mana yang students mereka patut duduk, so me as a student kena lah patuh, taat, pasrah, redho with this decision. though I am sad tak dapat nak sekelas dengan member-member lain, when I think back, there's something make me feel great about this.
 ehem. if you know what I mean. mihmihmih.


 Third.
Puasa tanpa keluarga di sisi.

-Member-member Law, Economy, Language, Masscom, Architecture, Engine, Medic semua dah pulang ke kampung halaman memasing, and I'm still here waiting for another one paper. rasa loser gila ! 


but heyy.
apa ada hal semua ni ? life must go on right ?
chill lah.
*padahal lepas jawab paper Law hari tu dah rasa nak balik rumah, nangis. mujur Mal ajak pergi karok. chill konon.*


oh, sebelum terlupa,
nak wish Selamat Berpuasa to all muslims.
may Allah accept all our prayers in this Ramadhan.
Ramadhan kareem.


p/s: Jangan korek hidung dalam-dalam dengan nikmat, jangan kentut dalam air woi. batal puasa !


till then, adios !
=]

Monday, March 25, 2013

kak Amie's wed.


salam donia !

these are some of the pictures
sekitar my second sis punya wedding.

yup, I know.
its kind of late to upload this now.
but hey, who cares ?
:P























sekian.

:)


Monday, February 18, 2013

comeback !


salam u'olls.

buat comeback ?
ceh, nak buat comeback konon.
kau ingat kau retiss ? ada album lagu bagai ?
 puih seketul !

less than 2 weeks lagi sem baru nak start dah.
my third sem will start soon !!
*tanda seru untuk tunjuk betapa eksaited*


and for this one and half months semester break, I can say that nothing special happened.
I'm just living in my normal life dekat rumah.
kemas kemas rumah, masak masak and stuff.
as what majority of maids are doing. boo !


and for kisah result sem 2, 
well, agak mengecewakan. 
terserlah penurunan dari segi jumlah pointer di situ.
I think it's about 0.24 if I'm not mistaken.
yeah,  ianya agak teruk even aku sendiri tak expect my pointer will drop banyak macam ni.
but then, I passed all the subjects and 3.0 above !
one big YEAY for me.  :)
alhamdulillah.


sorry mak, ayah.
I can't make it happen last semester.
in sha Allah jika Allah izinkan, next semester ye ?

apa-apa pon, semoga dipermudahkan otak ini untuk senang terima dan belajar pada semester hadapan yang semua sudah sedia maklum akan ada 9 subjek kesemuanya untuk diharungi.
what a big number mannn !



I can do it and I will do it, for sure !
in sha Allah. 
;)