Monday, February 18, 2013

comeback !


salam u'olls.

buat comeback ?
ceh, nak buat comeback konon.
kau ingat kau retiss ? ada album lagu bagai ?
 puih seketul !

less than 2 weeks lagi sem baru nak start dah.
my third sem will start soon !!
*tanda seru untuk tunjuk betapa eksaited*


and for this one and half months semester break, I can say that nothing special happened.
I'm just living in my normal life dekat rumah.
kemas kemas rumah, masak masak and stuff.
as what majority of maids are doing. boo !


and for kisah result sem 2, 
well, agak mengecewakan. 
terserlah penurunan dari segi jumlah pointer di situ.
I think it's about 0.24 if I'm not mistaken.
yeah,  ianya agak teruk even aku sendiri tak expect my pointer will drop banyak macam ni.
but then, I passed all the subjects and 3.0 above !
one big YEAY for me.  :)
alhamdulillah.


sorry mak, ayah.
I can't make it happen last semester.
in sha Allah jika Allah izinkan, next semester ye ?

apa-apa pon, semoga dipermudahkan otak ini untuk senang terima dan belajar pada semester hadapan yang semua sudah sedia maklum akan ada 9 subjek kesemuanya untuk diharungi.
what a big number mannn !



I can do it and I will do it, for sure !
in sha Allah. 
;)




No comments:

Post a Comment