Tuesday, July 9, 2013

gonna end soon.


salam olls.
I mean all(s), not dolls.


celik, pejam and celik balik, my 3rd semester gonna end soon.
got another 1 paper left untuk diredah sebelum pulang ke desa berpuasa dan berhari raya.
yup, diredah after I dah hancurkan the other 6 before this.
T_____T


apa yang sedih pasal nak end of semester ni ?


First.
 Jawab paper Law main-main.

- Well actually mana ada main-main lah ! I blur je !! just blur, not more than that. actually, I do prepare for this paper. tapi memang masuk je hall masa nak jawab tu, everything's gone. oh whyyy ??? why this happen to me ?  just hope that I'll pass this paper walaupon tidak se-cemerlang gemilang terbilang mana. mak tak kisah dah noks, as long as I pass.


Second.
Semester depan dah tak boleh nak pilih kelas.

- Haa. ni lagi satu masalah. *keluarkan patung, cucuk-cucuk dengan jarum (voodoo)*
 since my faculty rajin sangat arrange kelas mana yang students mereka patut duduk, so me as a student kena lah patuh, taat, pasrah, redho with this decision. though I am sad tak dapat nak sekelas dengan member-member lain, when I think back, there's something make me feel great about this.
 ehem. if you know what I mean. mihmihmih.


 Third.
Puasa tanpa keluarga di sisi.

-Member-member Law, Economy, Language, Masscom, Architecture, Engine, Medic semua dah pulang ke kampung halaman memasing, and I'm still here waiting for another one paper. rasa loser gila ! 


but heyy.
apa ada hal semua ni ? life must go on right ?
chill lah.
*padahal lepas jawab paper Law hari tu dah rasa nak balik rumah, nangis. mujur Mal ajak pergi karok. chill konon.*


oh, sebelum terlupa,
nak wish Selamat Berpuasa to all muslims.
may Allah accept all our prayers in this Ramadhan.
Ramadhan kareem.


p/s: Jangan korek hidung dalam-dalam dengan nikmat, jangan kentut dalam air woi. batal puasa !


till then, adios !
=]

No comments:

Post a Comment